Genieten in stijl. Genieten van wijn.

Dine & Wine restaurants is een samenwerking van zelfstandige restaurateurs.
Bij Dine & Wine restaurants speelt naast de gastronomische keuken, de wijnkaart een grote rol. De filosofie erachter is dat de Dine & Wine restaurateurs vinden dat wijn een prominente rol hoort te spelen in het totale genieten dat zij u als gast willen aanbieden.

In een Dine & Wine restaurant vindt u een wijnkaart met wijnen uit de hele wereld maar er worden ook heel veel wijnen per glas aangeboden. De kwaliteit van deze ‘open’ wijnen wordt gegarandeerd door het gebruik van het Le Verre de Vin systeem, ‘s werelds meest verkochte ‘Wine by the glass’ systeem.

Stel dat u eigenlijk meerdere wijnen van de wijnkaart wilt proeven. Bijvoorbeeld bij elk gerecht een andere wijn. Bij de Dine & Wine restaurants kan dat. 

Stel dat u liever een andere wijn bij uw gerecht wilt dan uw tafelpartner. Bij Dine & Wine restaurants kan dat. 

Stel dat u liever die Sancerre van de wijnkaart wilt drinken dan dat glas witte huiswijn, maar dat u niet een hele fles kunt drinken. Bij Dine & Wine restaurants kan dat. 

Dine & Wine restaurants bieden u eigenlijk een wijnarrangement, maar dan met wijnen van uw eigen keuze.

Ook geven wij een 4-maandelijks magazine uit waarin u uitgebreid over wijn kunt lezen. Het ligt in ons restaurant. U kunt het gratis meenemen.